Takk til alle som har vært innom bloggen min den siste uka!

Så hyggelig å plutselig befinne seg på bloggtoppen etter at over 11000 har vært innom bloggen min den siste uka! (Som tidligere hadde ca 10 visninger om dagen...) Lå på 23.plass på bloggtoppen en periode (ikke så langt opp til Fotballfrue som lå på første plass det?) ;) Uansett, tusen takk til alle som har lest og likt og delt! Journalister har ringt, og folk har kommet bort til meg på butikken. Veldig, veldig artig :)

Det aktuelle innlegget ble skrevet i ren frustrasjon etter at jeg fikk vite at landbruksminister Sylvi Listhaug ville si ja til at IKEA fikk bygge på noe av den mest fruktbare matjorda som finnes i Norge. Jeg syns ikke det var så veldig godt skrevet, dog om det var 100% ærlig. Jeg har skrevet et litt mer gjennomtenkt og bedre innlegg (syns jeg sjøl) som kommer på trykk som gjestekommentar i avisa Nationen på mandag. Hvis du er interessert i hva som rører seg i distrikts-Norge så kan et abonnement på Nationen anbefales.

Nettavisen omtalte meg også som kjendisbonde (haha), så lover å bruke bloggen mer aktivt framover!

Opplevde noe veldig hyggelig i går. Ei jente som har blitt sammen med en odelsgutt i nabobygda mi, kom bort til meg i går. Hun sa at det aldri hadde vært "drømmen" og gifte seg til en gard. Men hun syntes at det synet på landbruket som jeg prøver å fronte var veldig inspirerende. Så tanken om å bli gardkjerring var plutselig ikke så skremmende lenger. Det var veldig hyggelig å høre!

Det finnes mange negative bønder rundt omkring. Landbruket blir ofte framstilt negativt i media. Som om vi jobber døgnet rundt for luselønn. Og det gjør vi for så vidt i perioder, men bondeyrket er så mye mer enn det! Og hvis jeg klarer å formidle noe av gleden jeg føler ved å drive med dette ved å drifte en enkel blogg, så er jo det kjempebra. Håpet er at jeg i tillegg også når folk utenom landbruksnæringa.

I går vant jeg og lillesøstra mi pepperkakehus-konkurransen i landsbyen Ringebu. Følg med så kommer det bilde!


God helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Therese

Therese

26, Ringebu

Uredd odelsejente, soon to be sauebonde i Gudbrandsdalen! Snapchat: thereserui E-post: thrudi@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits